Solitaire Classic – Klondike igrica


Solitaire Classic – Klondike je omiljena kartaška igra koja vraća nostalgične uspomene mnogim igračima. Sa svojim zadivljujućim vizuelnim prikazima i pedantno izrađenim tablama za igre, Solitaire Classic – Klondike nudi moderan i vizuelno privlačan zaokret u tradicionalnoj igri koju svi poznajemo i volimo.

Cilj Solitaire Classic – Klondike je da složite sve karte u osnovu, počevši od Asa do kralja, u svakoj boji. Da biste to postigli, možete pomerati kartice iz kolone u kolonu. Karte u svakoj koloni su poređane u opadajućem redosledu, sa naizmeničnim bojama (crvena i crna).

Ako se nađete zaglavljeni i ne možete da napravite bilo kakav potez, ne brinite! Jednostavno kliknite na karticu u gornjem desnom uglu i dodatne karte će biti izvučene iz špila kako biste dobili više opcija za rešavanje zagonetke.

Imajte na umu da osnove u gornjem levom uglu treba da budu sortirane u rastućem redosledu, od asa do kralja, za svaku boju. Obratite pažnju na redosled i u skladu sa tim osmislite svoje poteze.

Uživajte u izazovu i zadovoljstvu uspešnog slaganja svih karata da biste pobedili u igri. Solitaire Classic – Klondike je divna i zanimljiva kartaška igra koja će vas zabavljati satima.

Oglasi / Advertisements
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
(2 ocena, prosek: 4.50 od 5)
Loading...
Sviđa vam se igra? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da biste dodali u Bookmarks / Favorites.
Oglasi / Advertisements