Pomoć


Skoro sve igrice bi trebalo da rade potpuno normalno. Međutim, uvek se može desiti da neka ne radi iz poznatog ili nepoznatog razloga. Molimo Vas da prijavite igrice koje ne možete igrati.

Poznati razlozi zbog kojih neke HTML5 igre ne rade:

  • oglasi na veb-sajtu su onemogućeni
    Neki od distributera igrica onemogućavaju igranje ukoliko su oglasi blokirani. Tu smo nemoćni, da biste igrali takve igre jedino rešenje je onemogućavanje blokatora oglasa za veb-sajt.
  • distributer je povukao neku igru iz njima znanih razloga
    Ukoliko se neka HTML5 igra uopšte ne učitava, moguće je da je povučena od strane distributera. Javite nam da proverimo tu igru.

Sve stare flash igrice su blokirane od strane kreatora flash-a Adobe-a, kao i od strane svih veb-pregledača i operativnih sitema. Flash plejeri su povučeni, kako za operativne sisteme, tako i za veb-pregledače.
Međutim, neke starije flash igre (koje su rađene preko Action script 1 i 2 i dalje mogu da se igraju zahvaljujući emulatoru. Moći će i novije, ali nešto kasnije. Kad budu omogućene, pojaviće se na sajtu.

Ukoliko trenutno ne možete da igrate neke ruffle igre (prikazuje grešku nakon učitavanja), molimo vas da izbrišite keš iz veb-pregledača (na računaru: Ctrl + Shift + Del i osvežite stranicu ili kliknete na Reload stranice dok držite Ctrl). Emulator se često ažurira, stari se zamenjuje novim, pa je zbog keširanja na nivou veb-pregledača moguće da neka datoteka nedostaje.
Uvek možete da nam javite i mi ćemo proveriti takve igre za svaki slučaj.

Povratak na vrh