Super pasijans igrica


Igrajte Super pasijans (Super Solitaire), izaberite jednu od tri najpopularnije verzije — Klondike, Golf i Freecell. Kvalitetno ispunite svoje slobodno vreme i zabavite se. Ako ste entuzijasta pasijansa, Super pasijans je savršena igra za vas!

Super Golf pasijans

Super Golf pasijans ima za cilj uklanjanje svih karata sa gomila na tabli. Samo najviša karta u svakoj koloni može biti uklonjena sa table. Karte se mogu premeštati na gomilu samo ako su za jedan rang više ili za jedan rang niže od gornje karte, bez obzira na boju. Ako nijedna karta ne može da se pomeri, onda možete uzeti kartu sa zaliha i odbaciti je na gomilu za odbacivanje.

Super “Slobodna ćelija”

Cilj je izgraditi gomile četiri boje od asa do kralja na osnovama. Karte se mogu pomerati između gomila na kartu sledeće više vrednosti ako je suprotne boje. Svaka gornja karta može se pomeriti na prazno polje ili na slobodne ćelije.

Super Klondajk pasijans

Cilj je izgraditi gomile od četiri boje od keca do kralja na temeljima. Možete pomeriti licem okrenute karte na kartu sledeće više vrednosti ako je druge boje. Karte se mogu pomeriti sa gomile sa odbačenim kartama na tabli ili između gomila. Samo kralj može zauzeti prazno mesto.

Oglasi / Advertisements
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
(1 ocena, prosek: 1.00 od 5)
Loading...
Sviđa vam se igra? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da biste dodali u Bookmarks / Favorites.
Oglasi / Advertisements