Alžirski pasijans (Algerian Solitaire) igrica


Dobro došli u alžirski pasijans (Algerian Solitaire), drugačiju varijaciju pasijansa za najčvršće i fleksibilnije igrače. Neki proroci tvrde da morate da doživite izolaciju pustinje da biste bili mentalno fokusirani i završili ovu igru. Pa, to je samo njihovo mišljenje.

U nastavku slede pravila alžirskog pasijansa.

Pasijans iz Alžira (Algerian patience) za cilj ima slaganje karata na njihova postolja na vrhu, od najniže do najviše (prva 4 polja, obeležena su sa A) i od najviše do najniže (poslednja 4 polja, obeležena su sa K).

Prevucite karte sa rezervnih gomila na dnu i ispustite ih u centralnim kolonama. Možete prebacivati po jednu kartu između centralnih osam kolona, samo ako je manja ili veća za jedan, s tim da boja i znak moraju biti isti. U centralnim kolonama karte možete slagati od manje ka većoj i obrnuto (ista boja, isti znak.

Početna karta u centralnim kolonama ne mora biti najviša niti najniža, može biti bilo koja.

Ako mislite da nema raspoloživih karata za premeštanje na njihova odgovarajuća mesta, onda dodirnite/kliknite gomilu u donjem desnom uglu da biste podelili novih šest karata. Imajte na umu da karte iz poslednjeg deljenja idu u centralne kolone.

Oglasi / Advertisements
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
(1 ocena, prosek: 5.00 od 5)
Loading...
Sviđa vam se igra? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da biste dodali u Bookmarks / Favorites.
Oglasi / Advertisements